Welkom op de website van de NVPB!

De NVPB is de branchevereniging van en voor Plaagdiermanagement Bedrijven in Nederland. De NVPB behartigt de belangen van 51 bedrijven die, wat betreft uitvoerende werkzaamheden, gezamenlijk zo'n 90% van de Nederlandse markt vertegenwoordigen. De vereniging streeft naar een verhoging van de kwaliteit en verdere professionalisering van de gehele branche. Om hieraan bij te dragen is het Keurmerk Plaagdiermanagement ontwikkeld.

Op deze website vindt u informatie over de vereniging, haar leden en algemeen nieuws over de branche.

Klik hier voor een overzicht van de bedrijven die zich hebben gecertificeerd voor het Keurmerk Plaagdiermanagement Bedrijven.NVPB nieuws

Abonneer
Archief

14-11-2016 -

Plaagdieren in een varkensbedrijf: een mogelijke bron van besmetting met Clostridium bacteriƫn

Tijdens de NVPB Netwerkbijeenkomst van 27 oktober jl. heeft mevrouw Sara Burt, Faculteit Diergeneeskunde Universiteit Utrecht, een presentatie gehouden. Op verzoek van de NVPB heeft mevrouw Burt een artikel over een van haar onderzoeken geschreven. Hieronder leest u meer over het onderzoek en de resultaten.

04-11-2016 -

Drukbezochte NVPB Netwerkbijeenkomst 27 oktober 2016 met interessante sprekers

Zo'n 60 personen waren afgelopen donderdag 27 oktober afgereisd naar Breukelen om de NVPB Netwerkbijeenkomst bij te wonen. Onder leiding van dagvoorzitter Frank Swinkels, bestuurslid NVPB, kwam een drietal sprekers aan bod. Per presentatie volgt een kort verslag.

29-09-2016 -

Uitnodiging NVPB Netwerkbijeenkomst donderdag 27 oktober 2016

Op donderdag 27 oktober 2016 organiseert de NVPB een netwerkbijeenkomst in Hotel Van der Valk te Breukelen over de volgende thema's: 'Onderzoek naar plaagdieren: wat doet de Faculteit Diergeneeskunde'
(Sara Burt|Universiteit Utrecht), 'Plaagdieren in de horeca' (Ghislaine Mittendorff|NVWA) en 'Biociden en Plaagdiermanagement' (Diane Heemsbergen|Ministerie IenM).


In het nieuws

Bron: website Naturetoday d.d. 5 november 2016
Bron: website Naturetoday d.d. 3 november 2016.
Bron: website Naturetoday d.d. 5 oktober 2016.
Bron: website Nature Today d.d. 9 september 2016
Voor meer informatie over de Aziatische tijgermug neemt u contact op met de NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit).

Agenda NVPB vergaderingen & Lezingen & Vakbeurzen      

     
  24 januari 2017 NVPB Bestuur
  16 maart 2017
NVPB Algemene Leden Vergadering
Hotel Van der Valk, Houten

 
     
   
   
   


  Platform Biociden