Save the dates 2020 -

  Ook in 2020 heeft de NVPB alweer een aantal interessante 'events' gepland staan. Houd u uw agenda vast vrij op de onderstaande dagen?

  Op 8 april 2020 vindt de NVPB Algemene Leden Vergadering plaats gevolgd door de NVPB-netwerkbijkomst in het Van der Valk Hotel te Breukelen. Houdt u uw agenda op 8 april 2020 alvast vrij vanaf 14.30 uur? De uitnodiging met nadere informatie over het programma ontvangt u te zijner tijd.

  Op 22 april 2020 vindt de Benelux Pest plaats in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. BENELUX PEST: dé vakbeurs bij uitstek op gebied van plaagdierpreventie en -bestrijding. De Benelux Pest is gratis te bezoeken en doorlopend geopend van 09.00 tot 16.30 uur. Tijdens de beurs stellen een 50-tal exposanten hun portfolio aan u voor en kunt u vrijblijvend een bezoekje brengen aan één van de interessante lezingen die draaien rondom een actueel thema. Meer informatie vindt u op www.beneluxpest.nl. Houd 22 april 2020 vast vrij in uw agenda!
  Benelux-Pest-Logo.jpg
  World Pest Day is enkele jaren geleden in het leven geroepen om wereldwijd bewustzijn te creëren rondom het belang van dierplaagbeheersing en preventie om zo de voedselveiligheid, leefomstandigheden, gezondheid van mens en dier en hygiënische bedrijfsvoering te beschermen. Na een succesvolle eerste editie van de bijeenkomst op World Pest Day, georganiseerd door KAD, PLA..N en NVPB, zijn er plannen om ook dit jaar weer een bijeenkomst te organiseren, op 4 juni 2020. Houd u de nadere berichten hierover in de gaten!
  World_Pest.jpg